Нещо и за мъжката мода този сезон

В последно време дизайнерите дават все по-голяма свобода на представителите на силния пол. Мъжете започнаха да носят пастелни цветове, деликатни материи и нестандартни кройки, без от това да губят силното си излъчване. През тази сезон пролет-л

2010-05-25 18:26:20
Нещо и за мъжката мода този сезон
В последно време дизайнерите дават все по-голяма свобода на представителите на силния пол. Мъжете започнаха да носят пастелни цветове, деликатни материи и нестандартни кройки, без от това да губят силното си излъчване.

През тази сезон пролет-лято"2010  стилистите стигат още по-далеч. Те въвеждат в гардероба на  мъжете доскоро недопустими комбинации. 

Долче и Габана, например, съчетават класическа карирана риза с бяла яка и маншети с щампирана тениска  и шалче на райета. Това е подходящо за младите и разкрепостени господа. Все пак, за да стои добре подобен  тоалет, трябва да има някакъв обединяващ 
елемент между отделните части, например, общ цвят, плат или мотив, защото в противен случай съществува опасност да се получи визуално претрупване.

Желателно е също така ризата да се носи с класически панталон или дънки, за да може тя  да фокусира вниманието изцяло върху себе си .


Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия