Любо представи първия си солов албум /видео/

Миналата седмица Любо Киров, бившият вокалист на група "Те", направи промоция на своя дебютен солов албум в столичен клуб. На промоцията бяха дошли да го  подкрепят  колегите му  Мариана Попова, Графа, Орлин Горанов, Ст

2010-05-21 18:14:45
Любо представи първия си солов албум /видео/
Миналата седмица Любо Киров, бившият вокалист на група "Те", направи промоция на своя дебютен солов албум в столичен клуб.

На промоцията бяха дошли да го  подкрепят  колегите му  Мариана Попова, Графа, Орлин Горанов, Стефан Димитров и Михаил Белчев.

Албумът е дело на музикалната компания "Старс Рекърдс" и излиза две години след началото на соловата кариера на певеца.  Проектът е озаглавен "Любо 2010".


Любо представи на живо част от песните в албума. В него са включени  парчетата "Отново вярвам", "Говори ми на ти", "Забранена любов", "Хората от гетото"  и това са само  малка част  от тях...Специално внимание заслужава дуетът на Любо с Камелия Тодорова. Песента се нарича "Искаш ли?" и е написана специално за случая от дъщерята на Камелия Рейчъл Роу.


В албума е включен и дуетът  на певеца  "Tonight" с  италианската звезда Алесия Д"Андреа.

На промоцията висока оценка за албума даде Васил Найденов, който определя Любо като свой заместник в българската попмузика.  "Той притежава специфичен глас, талант и трудолюбие, което е гаранция за успешна кариера",  заяви Васко Кеца.


Самият Любо е много доволен от резултата и смята, че с този албум доказва правотата  на решението, което е взел преди 2 години. Любо смята, че върви по правилния път и се надява в бъдеще да се говори за него все повече като солов изпълнител.


Успех, Любо!   


Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия