Брус Уилис ще снима в София през лятото

Продуцентите  на "Ню Имидж" Ави Лернър и Дейвид Варод са съобщили в Кан, че тази година, през месец август,  Брус Уилис ще снима у нас поредния си филм "Кейн и Линч". 17 милиона долара ще струва филма и ще бъде ед

2010-05-19 14:42:03
Брус Уилис ще снима в София през лятото
Продуцентите  на "Ню Имидж" Ави Лернър и Дейвид Варод са съобщили в Кан, че тази година, през месец август,  Брус Уилис ще снима у нас поредния си филм "Кейн и Линч".

17 милиона долара ще струва филма и ще бъде един от на скъпите снимани у нас. По-скъп засега е само "Конан Варварина" , който струва 18 милиона евро.

Създателите на филма ще използват летния  сезон, защото заради американската лента, ще се наложи затваряне на някои от улиците на столицата.

За филма у нас ще пристигне и още една американска звезда - Джейми Фокс.  Героите на лентата са двама  осъдени на смърт  затворници, единият наемник /Брус Уилис/, а другият - шизофреник /Джейми Фокс/. Двамата бягат от затвора.  Филмът е широко рекламиран още отсега на кинофестивала  в Кан.

Дейвид Варод съобщава, също така, че в края на годината Слай все пак ще дойде у нас , за да заснеме "Рамбо 5".  Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия