Почина рок легендата Рони Джеймс Дио

Легендарният рок певец Рони Джеймс Дио почина след няколко месечна борба с рак на стомаха. Неговата съпруга публикува в официалния му сайт следното съобщение: "Днес моето сърце е разбито. Съпругът ми Рони почина в 7:45 сутринта на 16 май. Мно

2010-05-16 23:53:31
Почина рок легендата Рони Джеймс Дио
Легендарният рок певец Рони Джеймс Дио почина след няколко месечна борба с рак на стомаха. Неговата съпруга публикува в официалния му сайт следното съобщение:

"Днес моето сърце е разбито. Съпругът ми Рони почина в 7:45 сутринта на 16 май. Много негови близки и познати успяха да си вземат сбогом с него преди да си отиде от този свят. Рони знаеше, че много хора го обичат и ценят."

Съпругата на Рони помоли медиите да й дадат няколко дни, за да се справи с ужасната загуба и да намери сили да говори за случилото се. Неговата музика ще живее вечно, защото има хиляди фенове, които ще го помнят и ще го споменават с добро.

Рони Джеймс Дио е легенда в рока и хеви-метала. Певецът наистина имаше уникален глас и страхотно сценично поведение. Той е бил част от Dio, Elf, Black Sabbath , Heaven&Hell и Rainbow. Той трябваше да бъде част от фестивала Sofia Rocks 2010.

Нека почива в мир! Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия