Ученически конкурс "Моят графит - за живот без тютюн"

Министерство на здравеопазването обявява поредната ученическа инициатива, съвместно с МОМН , Столична община и представители на Европейската кампания "HELP - за живот  без тютюн". Националният ученически конкурс е на тема "

2010-05-14 16:53:05
Ученически конкурс
Министерство на здравеопазването обявява поредната ученическа инициатива, съвместно с МОМН , Столична община и представители на Европейската кампания "HELP - за живот  без тютюн".

Националният ученически конкурс е на тема "Моят графит - за живот без тютюн". талант, участие, ктегории, НДК, До 20 юни 2010 година всеки ученик, който желае, може да прояви своя талант, като нарисува графит  с електронни бои в интернет сайта www.graffitikonkurs.eu  по следните теми: отказване от цигарите, предотвратяване на тютюнопушенето, пасивно тютюнопушене.

На победителите  в конкурса ще бъда дадена възможността да нарисуват на живо своя графит на 1 юли 2010 година на специално събитие край паметника при НДК.

В конкурса могат да вземат участие ученици от 1 до 12 клас, като те са разделени в три възрастови категории: от 1 до 4 клас, от 5 до 8 клас и от 9 до 12 клас. За участие в конкурса е необходимо да се регистрирате на горния интернет сайт, като коректно попълните вашите данни

За победителите са предвидени награди:  за I  място - видеокамера, за II  място - фотоапарат и за III място - МР4   плейър.

Подробности можете да намерите на сайта www.graffitikonkurs.eu. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия