"Конкурент" подгряват AC/DC

От понеделник металната конструкция на сцената за концерта на AC/DC се извисява на стадион "Васил Левски". Тя е с размери 72 метра ширина и 22 метра дълбочина. Мадона преди година излезе на сцена с размери 85 на 35 м, но се очаква AC

2010-05-12 00:13:16
От понеделник металната конструкция на сцената за концерта на AC/DC се извисява на стадион "Васил Левски". Тя е с размери 72 метра ширина и 22 метра дълбочина.

Мадона преди година излезе на сцена с размери 85 на 35 м, но се очаква AC/DС  да счупят техническия рекорд на попиконата с изградените допълнителни  странични крила за видеостените и подпорите  за двете гигантски шапки с рога.

От днес започна монтажът на звука, светлината и пироефектите, след което системите ще бъдат тествани.  За монтажа на сцената се използват два крана и екипи от стотици  специално обучени строители. 

От екипа на звездите обясниха, че поради сгъстения им график, AC/DC пътуват  с три идентични продукции. И в трите има пълен пакет оборудване - от металните конструкции до дрехите. По принцип, събирането на продукцията отнема 4 часа, но металната конструкция се разваля и товари за 15.  

У нас пък бандата пристига с повече оборудване, защото концертът ще е на стадион. По тази причина пред   националния стадион "Васил Левски" ще бъдат разтоварени 20 камиона повече.

АC/DC ще подгряват момчетата от "Конкурент". Те са избрани от мениджърите на групата да подгреят и румънската публика на концерта на бандата на 16 май в Букурещ.

От днес са пуснати  и билетите за паркоместа около стадиона, които са на цени 30 и 50 лева и ще важат от 10 часа сутринта в деня на концерта до 10 часа на следващия ден.   Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия