Най-красива на абитуриентския бал

Вие сте на 18, а абитуриентският бал е точно времето, когато можете да изразите себе си чрез модата, както и да впечатлите околните. Точно сега е времето на бъдете секси. Голяма част от модните къщи показват вечерни ролки изработени от конт

2010-05-10 16:00:31
Най-красива на абитуриентския бал

Вие сте на 18, а абитуриентският бал е точно времето, когато можете да изразите себе си чрез модата, както и да впечатлите околните. Точно сега е времето на бъдете секси.


Голяма част от модните къщи показват вечерни ролки изработени от контрастни материи, с много драперии и феерични поли. Роклите с богат набор на бюстието подчертават и без това красивите ви рамене и изящна шия. Те придават съблазнителна извивка и на деколтето. Многослойните поли пък се развяват красиво при всяко ваше движение.


Завръща се стилът от 40-години на миналия век - силно вталени рокли, клоширани поли с дължина малко над коляното и игриви волани. Актуални са смелите цветове - тюркоазеносиньо, цикламено до всички нюанси на лилавото. Модни са също така и лъскавите материи с щампи с флорални мотиви.


Роклята е най-женствената дреха. Тя е онази дреха, която най-добре подчертава формите не женското тяло и която кара мъжете да се обръщат след нас. Облечени в рокля ние като че ли се чувстваме повече жени.


Ето какви рокли показаха тази година по модните дефилета дизайнерите и какви модни тенденции се очертават.


Малката черна рокля - това е роклята, която присъства винаги в повечето колекции. Тя е подходяща за всякакви поводи, а умелото й комбиниране с бижута и аксесоари може да я направи различна всеки път.


Роклята без презрамки е подходяща за вечерен тоалет, тя подчертава красивите женски рамене и лебедовата шия.


Дантелените рокли са още една класика, която се завръща този сезон. Тези рокли са много женствени и романтични. Полупрозрачни, те загатват формите на тялото и провокират мъжкото въображение.


Леките ефирни рокли от коприна и шифон са подходящи за топлото време, а като им прибавим и ярък акцент, могат да се носят и на вечерно парти.


Тази година дори и върху официалните рокли са модни коланите – те могат да бъдат широки, по-тънки, поставени на талията или по-долу.


В колекциите присъстват масово роклите с волани. Те са много модерни през новия сезон независимо къде се намират – върху къси или дълги рокли, в долната или в горната част на роклята, дали са големи или малки.


Много интересни този сезон са моделите в комбинация от две материи, например, трико с шифон на слоеве с различна дължина. Тези рокли са атрактивни и интересни.


Тази година дизайнерите показват много разнообразни щампи - от класическите точки и дребни фигурки, през цветя и плодове до райета и животински принтове. Едни от най-интересните са пауновите шарки.


Ето, че имате богат избор тази година да решите каква рокля ще облечете на абитуриентския бал. Но не забравяйте, че най-важно е доброто настроение.

Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия