На мода е цветното злато

Макар че в последно време дамите носят  повече сребро, златото винаги ще е на мода . А напоследък компаниите-производителки  се състезават кой да създаде и патентова  все по-нов цвят. Модно е и  да се смесват тоновете в едно би

2010-05-10 11:18:17
На мода е цветното злато
Макар че в последно време дамите носят  повече сребро, златото винаги ще е на мода . А напоследък компаниите-производителки  се състезават кой да създаде и патентова  все по-нов цвят. Модно е и  да се смесват тоновете в едно бижу.


Новите технологии  в последно време вплитат дъгата във визията на благородния метал. Розово злато, например, се получава, когато в сплавта  има по-голям процент мед, оранжевото се получава от микс между сребро, злато и мед, а  в бялото  участват среброто и паладия. Идеалното бяло всъщност е родиево покритие, което се нанася по електрохимичен начин.  

 
Скоро  започват  абитуриентските балове, затова е добре тийнейджърките да знаят, че цветното злато се връзва перфектно с цялата визия. Бижуто може да има и камъни, които са шлагер в момента. Така ефектът е по-голям. Дамите могат да заложат на не толкова скъп тоалет, но  с по-луксозни бижута. А последна мода са синджирите с фигури или лица на русалки.

Дори строгият бизнес костюм може да изглежда повече от секси с ефектно подбрани бижута.


Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия