Отново девствена

Във Франция започнаха да правят нов вид операции, с която всяка жена може да си върне девствеността, когато пожелае. Манипулацията струва скромните 2000 евро. Най-често, на операцията за зашиване на химена, се подлагат цените от арабските страни,

2010-05-03 11:42:38
Отново девствена
Във Франция започнаха да правят нов вид операции, с която всяка жена може да си върне девствеността, когато пожелае. Манипулацията струва скромните 2000 евро.

Най-често, на операцията за зашиване на химена, се подлагат цените от арабските страни, защото за повечето от тях това е единственият им шанс да спасят живота си или да го започнат отначало.

Много са прегрешилите арабки които се възползват от шанса да си върнат девствената ципа, защото Ислямът забранява жената да се съвкупява преди брака.

Има доста по-лесен и безопасен начин жената да си върне девствеността, от които са се възползвали доста дами от  арабския свят. Срещу къде, къде по-малката сума от 23 евро, всяка жена може да си закупи изкуствен химен, който се поставя във вагината и при спукването му дори бликва кръв. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия