Човешката душа наистина съществува

Изследователи от Израел откриха човешката душа чрез магнитен резонанс.Подробности свързани с необикновената находка, бяха оповестени вчера по време на ежегодния конгрес по невроимунология в израелски град Кейсария.Освен сензационното откритие, на

2010-05-03 10:07:41
Човешката душа наистина съществува
Изследователи от Израел откриха човешката душа чрез магнитен резонанс.Подробности свързани с необикновената находка, бяха оповестени вчера по време на ежегодния конгрес по невроимунология в израелски град Кейсария.Освен сензационното откритие, на конгреса бяха представени най-новите изследвания относно дейността на човешкия мозък и обременеността му с имунната система.

Председателят на израелската асоцияция на невроимунолозите - проф. Димитриус Каросис съобще, че посредством магнитно-резонансна томография учените са установили наличието на душа у човека.

Проведените изследвания показват нагледно, че кабалата, езотериката и вревноелинската философия активизират специален участък в мозъка, носещ името „апарат на вярата”. Той подобрява дейността на мозъка и преустановява развитието на болести, срещу които традиционната медицина е безсилна.

Професорът твърди, че необикновенният апарат е силно развит при вярващите хора.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия