Утре вечер (понеделник, 3 май), с начален час 18:30, в аула Максима ще се състои финалът на конкурса „Мис и Мистър УНСС 2010”.

Участниците в надпреварата за титлата „най-красив студент” и „най-красива студентка” ще дефилират в три кръга, облечени със спортни облекла на “Little Big”, бански костюми на “Triumph” и официални тоалети на модна къща “Андрюс фешън” и на дизайнерката Ели Карабойчева.

Сред членовете на журито ще се отличават родни топ красавици, сред които носителката на титлата „Мис България” за 2005 г. Роси Иванова, поп-фолк певицата Емануела, ексдепутатката и бивша телевизионна водеща Юлияна Дончева, водещата на предаването „Модерно” по bTV Радост Драганова, Емануела от „Сървайвър” и миналогодишната носителка на титлата „Мис УНСС” Нелия Мачева.

Сред мъжката част от журито пък ще бъдат носителят на титлата „Мистър България” за 2006 г. Лъчезар Иванов, старозагорският депутат от ГЕРБ Иван Колев, заместник-мениджърът на клуб “Night Flight” Илиан Димитров, председателят на Академията за мода проф. д-р Любомир Стойков, кметът на Район „Студентски” Димитър Дилчев, телевизионният водещ Милен Цветков, главният секретар на Министерството на образованието, младежта и науката Красимир Вълчев и други.

Председател на журито ще бъде доц. д-р Петко Тодоров, ръководител на катедра „Медии и обществени комуникации” в УНСС.

Водещи на финала на конкурса „Мис и Мистър УНСС 2010” ще бъдат Гери Дончева и Румънеца, а градусът на настроението ще повишават Емануела, Крум, Румънеца и Енчев, които ще изпълнят някои от най-горещите си хитове.
Автор: Илиана