На 16 май в София ще бъдат раздадени първите Балкански музикални награди

На 16 май  от 21 часа на пл. "Александър Батенберг" ще бъдат раздадени първите Балкански музикални награди. Милиони зрители у нас и в съседните страни  ще могат да гледат лайфа. В церемонията ще вземат участие над 200 пев

2010-04-29 15:05:37
На 16 май в София ще бъдат раздадени първите Балкански музикални награди
На 16 май  от 21 часа на пл. "Александър Батенберг" ще бъдат раздадени първите Балкански музикални награди. Милиони зрители у нас и в съседните страни  ще могат да гледат лайфа.


В церемонията ще вземат участие над 200 певци, танцьори и музиканти от Албания, Босна и Херцеговина, Гърция, Македония, Румъния, Словения, Сърбия, ТурцияХърватска и, разбира се, България.

 
Звездите ще се състезават със своите песни, а  зрителите ще могат да гласуват с sms-и. Ще бъдат обявени  победителите в категорията "Изпълнител", "Изпълнителка" "Дует/Група" и "Видеоклип", за които гласуването ще приключи в сайта www.balkanika.tv на 13 май в полунощ.  

Специален гост на Балканските музикални награди ще бъде гъркинята Анна Виси , която ще получи приз за "Принос към развитието и популяризирането на музиката от Балканите".

БНТ ще излъчва на живо шоуто  от площада.

   Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия