Събраха още пари за лечението на Гого

В понеделник се състоя поредният  благотворетелен концерт за събиране на средства за лечението на Гого от "Тоника". На сцената в зала 1 на НДК излязоха повече от 100 артисти, аплодирани от повече от 4000 зрители. Билетите на цен

2010-04-28 22:15:59
Събраха още пари за лечението на Гого
В понеделник се състоя поредният  благотворетелен концерт за събиране на средства за лечението на Гого от "Тоника".

На сцената в зала 1 на НДК излязоха повече от 100 артисти, аплодирани от повече от 4000 зрители. Билетите на цени 10, 20 и 30 лева, бяха разпродадени. Само от тях бяха събрани 50 000 лева.


Всеки участваше в кампанията благотворително. Христо Друмев  отдаде залата без наем, който никак не е малък, а звездите пяха без пари. Организатори на концерта бяха Стефан Димитров и Михаил Белчев.

Еуфорията в залата беше огромна, позитивната енергия - също. Под прожекторите излезе дори Лили Иванова . Участие в концерта взеха Борислав Грънчаров, Боян Иванов и Борис Годжунов , самите те в не много добро здравословно състояние. Участие взеха още Богдана Карадочева и Стефан Димитров, Мими Иванова, Росица Кирилова и Ваня Костова.
Кичка Бодурова долетя от Америка,  а Тони Димитрова, която в момента е на турне в Канада дари 5000 лева. 

Йорданка Христова, Илия Ангелов, Панайот Панайотов, Недялко Йорданов, Елица и Стунджи, Илия Луков, оркестър "Канарите", Венци Мартинов и Шкумбата.... всички с песните си се опитаха да изпратят своята положителна енергия на Гого .

Накрая Милица, Ралица и Драго изпяха  "Един неразделен клас", а концертът завърши с песента "Здравей, как си приятею?", на която припяваше цялата публика.   Накрая на сцената излезе и "бащата" на "Тоника", Стефан Диомов.

Единственият политик, който присъства на концерта, беше министър Вежди Рашидов. Той отказа да седне в официалната ложа, а се настани със съпругата си в оркестрината.
Министърът  аплодираше  всеки хит, а накрая излезе на сцената и поднесе цветя.

В момента Гого вече е в Израел, където след потвърдената в Белгия диагноза, трябва да продължи лечението му. Ева, съпругата му е с него. В понеделник двамата са запалили свещ на Божи гроб, а когато  разбрал  от Стефан Димитров за невижданата досега арт акция, Гого не  могъл да сдържи сълзите си.

Да пожелаем на Гого от сърце успешно лечение и  оздравяване и скоро  отново да го видим на сцената!

Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия