Специални пръстени за световното

Лионел Меси, Кристиано Роналдо или всеки друг от участващите в световното футболно първенство в република Южна Африка, може да завърши участието си, носейки пръстен, изработен специално за шампиона на планетата. Пръстените ще бъдат направени о

2010-04-25 11:28:49
Специални пръстени за световното
Лионел Меси, Кристиано Роналдо или всеки друг от участващите в световното футболно първенство в република Южна Африка, може да завърши участието си, носейки пръстен, изработен специално за шампиона на планетата.

Пръстените ще бъдат направени от колумбийски бижутери, независимо от факта, че в първенството колумбийският национален отбор няма да играе.

По всяка вероятност скъпоценните бижута ще бъдат 2100 на брой, лицензирани от фифа.Цената им ще бъде в диапазона 2500- 2 50 000 щатски долара.Ще могат да бъдат закупени на територията на ЮАР.Енрике Вескес е бижутерят, който ще се заема с измайсторяването на пръстените.

Идеята е върху скъпоценностите да бъдат гравирани флаговете на всяка една от страните участващи в първенството.Седем от пръстените ще бъдат от платина и смарагдово покритие.Цената им ще бъде 250 000 хиляди щатски долара за един брой.Един от тях ще бъде подарен на ФИФА.

Пръстените от бяло злато ще бъдат 33 по 70 хиляди долара всеки.Планувани са и 1970 пръстена от злато и сребро на цена 25000 долара.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия