Принцеса и принц на бала

Тази  година  абитуриентките ще се превърнат в Шехерезади. На мода  са рокли от стила на Изтока - яркочервени или тюркоазени със златни бродерии. Чантичките също са в тон , с много украси, синджири и катарами, от текстил или кож

2010-04-24 17:20:38
Принцеса и принц на бала
Тази  година  абитуриентките ще се превърнат в Шехерезади. На мода  са рокли от стила на Изтока - яркочервени или тюркоазени със златни бродерии.

Чантичките също са в тон , с много украси, синджири и катарами, от текстил или кожа.

Обувките, които  тази година са на мода, са два типа - на платформи или тип римски сандали с висок ток, украсени със скъпоценни камъни.

Основен момент е дължината на  роклята. Младите дами трябва да решат дали да бъдат с дълга рокля или с минижуп. По принцип, комфортът трябва да е водещ в случая. Късите рокли са много по-удобни при танците. 

При момчетата на мода са светлите костюми, панталони и сака, и елеци в различни цветове, дънки със сако от кадифе.

Що се отнася до прическите, актуални са умерените асиметрии в прическата, много небрежна, но всъщност много умело направена. Модерни са всички варианти на русото, но най-добре е да се направи пробна прическа и грим. Гримът също така трябва да е много дискретен, защото  всъщност младостта краси младите момичета  и те не трябва да приличат на Марсел Марсо.    Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия