Вече са събрани 100 000 лева за Гого

Вчера се състоя първият  благотворителен концерт за събиране на средства на лечението на Гого от "Тоника". Тридесет и двама от най-известните ни поп певци се събраха, за да помогнат на болния си  колега. На сцената на Бургаската опе

2010-04-22 16:14:46
Вече са събрани 100 000 лева за Гого
Вчера се състоя първият  благотворителен концерт за събиране на средства на лечението на Гого от "Тоника". Тридесет и двама от най-известните ни поп певци се събраха, за да помогнат на болния си  колега. На сцената на Бургаската опера се изявиха Фамилия "Тоника" , Орлин Горанов, Марияна Попова, Кристина Димитрова, Йорданка Христова, Нели Рангелова, Веселин Маринов   и още много други. Всички те призоваваха всички граждани да помогнат за оздравяването на Гого поне с един sms.

След тежко пътуване в последния момент пристигна Ваня Костова, а Кичка Бодурова прелетя отвъд океана, за да даде рамо на Гого.

Водещ на концерта беше Драгомир Драганов, а Стефан Диомов, който напоследък бе в доста обтегнати отношения с групата, също бе там и режисира финала на концерта. Още като разбрал за болестта на Гого, Диомов му позвънил и предложил помощта си.

Изпълнителите коментират, че периодично трябва да се правят такива концерти, а не само при спешна нужда.  

Ева и Гого в момента са в брюкселска клиника, където  на певеца предстои да бъдат направени серия от изследвания.  След това ще стане ясно каква сума точно  ще бъде нужна за лечението.

Вече са събрани близо 100 000 лева, а тази сума ще се увеличи след концерта, който ще се състои  в понеделник, на 26 април, в зала 1 на НДК в София.   Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия