5 звезден хотел и елитен швейцарски институт показват какъв е пътят за успешна кариера

За  първи път в  България – 5 звезден  хотел и елитен швейцарски институт по туризъм обединяват усилия , за да покажат на младите хора какъв е пътят за успешна кариера в туристическата сфера. Варна 26 април, 19.00 ч. Арт Салон

2010-04-22 09:55:25
5 звезден  хотел и елитен швейцарски институт показват какъв е пътят за успешна кариера
За  първи път в  България – 5 звезден  хотел и елитен швейцарски институт по туризъм обединяват усилия , за да покажат на младите хора какъв е пътят за успешна кариера в туристическата сфера.

Варна 26 април, 19.00 ч. Арт Салона на Радио Варна и София – 27 април, Радисън Блу Гранд Хотел от 10.30ч и 14.00ч

Как се достига позиция на General Manager в пет звезден хотел? Какви са стъпките и пътя, за да бъдеш Food and Beverage Manager?

Именно  на тези въпроси ще се опитаме да отговорим по време на семинарите, които ще се проведат на 26 април в Арт Салона на радио Варна и на 27 април в Радисън Блу Гранд Хотел, София.

Всички  млади хора, които се интересуват  от качествено образование ще могат  да посетят безплатните сесии  в хотела от 10.30 и 14.00ч на 27 април.

Освен структурата и механизма на една международна организация, младите хора решени да се занимават с туризъм ще научат и какви са стъпките, за да се превърнете в мениджъри на ключови отдели в луксозните хотели.

Професионалната сфера, която е в непрекъснато развитие се нарича туризъм. В световен мащаб ежегодно се разкриват милиони работни места за специалисти в различните клонове на туристическия бизнес, хотелиерството и ресторантьорството. Дори и във време на криза всеки има нужда от почивка и желание да си създаде приятни емоции. И макар при свит бюджет да се избират близки дестинации и по-изгодни програми хората не спират да пътуват. Не само ваканцията е повод за пътуване, то често е част от служебните ангажименти на много хора. Участието в различни семинари, конференции, чествания също не може да се състои без професионалната намеса на специалистите от хоспиталити индустрията, които да се погрижат за осигуряване на настаняването, храната, организиране на събитията и безброй други детайли, които правят успешно едно мероприятие.

За  да може вашата почивка, бизнес пътуване или дори обикновена вечеря „навън”  да минат гладко организирането им трябва да е поверено в ръцете на професионалисти, хора обучени в  магията да създават незабелязано всичко, което да гарантира удовлетворението на клиентите им, независимо от повода на тяхното пътуване.

Всеизвестен факт е че едни от най-ценените университети и колежи в областта на туризма и хоспиталити индустрията се намират в Швейцария. А IHTTI School of Hotel Management се слави като едно от най-добре устроените училища по хотелски мениджмънт в самата Швейцария, с богата и впечатляваща история. За повече от 20 години в IHTTI са подготвени множество студенти за високи мениджърски постове в световната туристическа и хоспиталити индустрия и много от тях успяват да заемат ключови позиции в мениджърските екипи по цял свят веднага след дипломирането си.

Разположен  в самия център на историческия университетски град Нюшател, между езерото Нюшател и високи планини, IHTTI се помещава в базата на истински хотел, като същевременно е в близост до основните транспортни връзки, търговски центрове, музеи, културни и развлекателни събития, както и до площадките за практикуване на много зимни и летни спортове. Всичко това е направено не просто, за да развлича студентите, а да гради у тях креативност и комбинативност в организиране на различни професионални програми, да създава у тях вкус и стил.

IHTTI поддържа солидни контакти с градските и университетски власти, за да може швейцарските дипломи издавани на студентите да имат пълна кантонална акредитация. Освен швейцарската диплома студентите в IHTTI получават и английска бакалавърска диплома от University of Derby, който е един от водещите британски професионални университети, наскоро класиран от  вестник „Guardian” в Топ 5 на британските университети по хоспиталити и туризъм.

Уникалната  учебна база, снабдена със съвременна техника, заедно с интензивната академична програма, редуваща се с практика в  реална работна среда са в основата на успешната подготовка на студентите и „изстрелването” им директно във високите мениджърски ешалони на различни хотели, курорти, казина, агенции и компании за организиране на мероприятия по цял свят.

Освен в София, презентация на елитното учебно заведение ще се проведе на 26 април от 19.00ч в град Варна в Арт Салона на Радио Варна.

За  повече информация и предварително  записване за семинара, обърнете се към консултантска къща „ДАРБИ”: www.darbi.eu или 02 988 03 40 Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия