Скорпиънс забиват в София на 9 октомври

Софийският концерт, част от прощалното турне Sting and Bladkout World Tour 2010/2011 на рок легендите "Скорпиънс" ще бъде на 9 октоври в зала "Фестивална". Концертът съвпада с четвъртия рождн ден на съорганизаторите  радио

2010-04-17 17:29:54
Скорпиънс забиват в София на 9 октомври
Софийският концерт, част от прощалното турне Sting and Bladkout World Tour 2010/2011 на рок легендите "Скорпиънс" ще бъде на 9 октоври в зала "Фестивална". Концертът съвпада с четвъртия рождн ден на съорганизаторите  радио Z-Rock.

Музикантите ще останат в София 3 дни, като най-вероятно ще пристигнат на 7-ми окомври. Те имали желание да се разходят из столицата и да посетят софийски заведения и  клубове.

Концертът в зала "Фестивална" е организиран от АРТ.БГ. Според организаторите, сцената ще бъде огромна и много ефектна, ще има много пироефекти  и плазми. Преговорите за този концерт са продължили близо 2 години, а финализирането е отнело 5 месеца. Най-трудно е било уточняването на датата, тъй като  е имало и други кандидати за нея.

Сцената ще се строи близо седмица, ще има две подграващи групи, като едната ще бъде доведена от рокдинозаврите. За момента те са отказали съпорт от българска банда.  

Билетите за концерта  на "Скорпиънс" ще бъдат пуснати в продажба в мрежата на eventim.bg от понделник на цени от 40 лв. за правостоящи до 150 лв. за ВИП местата. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия