Два дни СЛАКЛАЙН купон в София! (видео)

На 17-ти и 18-ти София ще стане арена на поредното СЛАКЛАЙН  събитие в страната. Какво е това? Не се правете, че не знаете... и все пак ако наистина не знаете ето малко информация. СЛАКЛАЙНИНГА е нов и изключително завладяващ екстремен 

2010-04-16 18:45:18
Два дни СЛАКЛАЙН купон в София! (видео)
На 17-ти и 18-ти София ще стане арена на поредното СЛАКЛАЙН  събитие в страната. Какво е това? Не се правете, че не знаете... и все пак ако наистина не знаете ето малко информация.

СЛАКЛАЙНИНГА е нов и изключително завладяващ екстремен  спорт.  Това е занимание за хора, които обичат да се движат свободно! Слаклайнинга е доста  разнообразен: ходене, баланс, брейкденс, скокове, салта, сърфинг  - всичко това, но .... изпълнено върху опъната над земята лента!  Това разнообразие в стиловете дава възможност на всякакви хора с различни вкусове и способности да изпитат това удоволствие, без ограничения, което прави СЛАКЛАЙНА толкова популярен.

Къде и кога?

17 Април от 13 до 17 часа - Борисовата градина - до езерцето с лилиите.

18 Април от 13 до 17 часа - Южния парк- центъра на парка, преди Виенското колело, до моста на езерцата.

Очаква ви цяла паяжина от къси и дълги ленти за напреднали и начинаещи. И както винаги - много настроение! За всички фенове, които искат да опитат - това е вашият шанс! Идете и направете вашите първи стъпки!  Ще има демонстрации, игри, обучения, наградки и разни изненади, за които все още нищо не знаем, но нашите агенти душат наоколо.

Право на участие имат всички на възраст 4 - 99 години :)

Прочетете повече: Слаклайнинг (slacklining) - удоволствие или спорт?

Ето какво ви очаква
Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия