Другата седмица Гого лети за Брюксел

След невиждана по рода си акция в цялата страна,  само за седмица, 50-те хиляди лева за първоначалното лечение на  Георги Найденов от  група "Тоника" са събрани. С типичния си оптимизъм Гого сам съобщи новината. Другата

2010-04-15 15:29:51
Другата седмица Гого лети за Брюксел
След невиждана по рода си акция в цялата страна,  само за седмица, 50-те хиляди лева за първоначалното лечение на  Георги Найденов от  група "Тоника" са събрани.

С типичния си оптимизъм Гого сам съобщи новината. Другата седмица певецът-любимец на няколко поколения българи, ще лети за Брюксел, където диагнозата му трябва да бъде потвърдена. Сумата, която е събрана, е за присаждането на стволови клетки, но това ще бъде само  началото на  дълга борба с болестта.

Въпреки болестта си Гого е с висок дух и е решен да се бори до последно. Той знае, че лек за тази болест не е намерен, но няма намерение да се предава.

На концерта на 26 април в зала 1 на НДК ще бъдат събрани още пари за  продължителното лечение на Гого. Междувременно Филип Киркоров  е обявил, че дарява 10 000 долара. Община Бургас  е отделила 25 000 лева, а айтоските общински съветници са дарили по една заплата лични пари. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия