"Мисия Лондон" - най-добрият български филм?

Не е тайна, че филмът "Мисия Лондон" изникна от никъде и заля буквално всички медии и рекламни площи в България. Филмът се разнася от уста на уста като вирус и вчера официално бе представен на Гала премиера... не в Лондон, а в София; не при

2010-04-14 13:40:35
Не е тайна, че филмът "Мисия Лондон" изникна от никъде и заля буквално всички медии и рекламни площи в България. Филмът се разнася от уста на уста като вирус и вчера официално бе представен на Гала премиера... не в Лондон, а в София; не присъстваше и английската Кралица, но за сметка на това присъстваше нейната двойница - красивата студентка-стриптизьорка Катя (Ана Пападопулу), която чисти кабинета на посланика, но всъщност работи като принцеса.

Объркахте ли се? това е нормално, защото филма е толкова объркан, че абсурдността на ситуациите могат да ви накарат да се смеете със сълзи.

Според критиката, която не пропуска да наплюе всеки български филм (и с право) този път екипът на филма е направил една уникална комедия и си заслужава всеки от нас да изкара час и половина в компанията на комедийния сюжет. Защото смеха е полезен.

"Мисия Лондон"  е разкрасена от фолк дивата Андреа, която пък убива адвокат Павел Чернев, известен повече като член на партия "Атака" от предишния парламент.

Вижте трейлъра на най-добрата комедия, правена в България за последните 20 години.
Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия