На 15 май официално се открива новият летен сезон

Нова наредба е предложена относно водните атракциони. В нея са правилата за контрол на чуждестранните яхти и лодки и за водните атракциони. Концесионерите са длъжни да сключат договори с областната управа и да имат управител на водната база, който да

2010-04-13 12:19:28
На 15 май официално се открива новият летен сезон
Нова наредба е предложена относно водните атракциони. В нея са правилата за контрол на чуждестранните яхти и лодки и за водните атракциони. Концесионерите са длъжни да сключат договори с областната управа и да имат управител на водната база, който да притежава документ за капитан. Указателните табели задължително трябва да са на четири езика - български, английски и оше два по преценка на собственика.

Всеки желаещ да се качи на кануи, банан, джет, сърф трябва предварително да подпише декларация, че е запознат с условията и е съгласен да ги спазва. Стопаните на плажовете са длъжни да направят схеми за коридорите, които да ги представят в областната управа. До края на тази седмица ще се разбере кои плажове нямат собственици и ще бъдат на търг под наем от областната управа. Срокът за ползване ще бъде пет години.

На 15 май ще се открие новия летен сезон. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия