Тайвански младеж на път да се превърне в „новата Сюзън Бойл”

24-годишният тайванец Лин Ю Чун е на път да се превърне в „новата Сюзън Бойл” – шотландката, която с участието си в шоуто „Великобритания търси талант” показа, че за да бъдеш добър изпълнител, не е необходимо задължит

2010-04-11 19:38:13
Тайвански младеж на път да се превърне в „новата Сюзън Бойл”
24-годишният тайванец Лин Ю Чун е на път да се превърне в „новата Сюзън Бойл” – шотландката, която с участието си в шоуто „Великобритания търси талант” показа, че за да бъдеш добър изпълнител, не е необходимо задължително да притежаваш и перфектна външност.

Младият тайванец смая журито и публиката на телевизионното шоу “Super Star Avenue”, след като изпълни неостаряващия хит на Уитни Хюстън “I Will Always Love You”.

За кратко време след появата си в предаването, Лин Ю Чун предизвика и истински фурор в мрежата – видеото със запис на перфектното му изпълнение се превърна в едно от най-гледаните клипчета в Youtube за последните няколко дни.

Дали обаче 24-годишният тайванец ще постигне успеха на Сюзън Бойл, чийто самостоятелен албум в дебютната си седмица постигна рекордни за Великобритания и САЩ продажби, тепърва предстои да разберем.

Чуйте изпълнението на Лин Ю Чун:
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия