„Тичаме за здраве, тичаме без дим"

„Тичаме за здраве, тичаме без дим” – това е мотото на днешното надбягване в Борисовата градина, част от кампанията за подкрепа на закона за пълната забрана на тютюнопушенето на обществени места. Организаторите на събитието о

2010-04-10 12:32:23
„Тичаме за здраве, тичаме без дим
„Тичаме за здраве, тичаме без дим” – това е мотото на днешното надбягване в Борисовата градина, част от кампанията за подкрепа на закона за пълната забрана на тютюнопушенето на обществени места.

Организаторите на събитието от „Коалиция за живот без тютюнев дим” отправиха покана към премиера на България Бойко Борисов, депутатите, както и всички хора, които са „за” закона за забрана на пушенето, да се присъединят към надбягването.

Мястото на срещата е езерото Ариана, а часът - 12.00 на обяд. Всички присъстващи, които желаят да се включат, ще направят един кръг по алеите в парка - до братската могила и обратно.

Утре, отново от 12:00 часа на обяд, ще тръгне протестно шествие от езерото Ариана до Министерския съвет, под надслов „Водете ни напред, а не назад”. Организаторите на събитието молят всички, които желаят да се присъединят, да вървят на заден ход пред парламента и държавните институции, за да символизират обратната посока, която налага отмяната на закона за пълната забрана на тютюнопушенето на обществени места.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия