Арнолд Шварценегер се завръща на големия екран?

Според информация, публикувана на страниците на американския вестник „Лос Анджелис таймс”, Арнолд Шварценегер ще се завърне на големия екран веднага след приключването на мандата му като губернатор на Калифорния. Екшън звездата, ко

2010-04-06 16:52:06
Арнолд Шварценегер се завръща на големия екран?
Според информация, публикувана на страниците на американския вестник „Лос Анджелис таймс”, Арнолд Шварценегер ще се завърне на големия екран веднага след приключването на мандата му като губернатор на Калифорния.

Екшън звездата, която доби изключително голяма популярност с ролята си в „Терминатора” през 1994 г, вероятно ще участва в нова военна продукция, в която ще си партнира с Брус Уилис и Мики Рурк. По непотвърдена информация сюжетът на лентата ще проследява драматичните събития в света в периода, останал известен в историята като Студената война.

За завръщането на Арнолд Шварценегер на големия екран се заговори още към края на миналата година, когато режисьорът на „Терминатора” Джеймс Камерън разкри своето виждане относно кариерата на голямата екшън звезда.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия