През април отварят езерото "Ариана"

Веднага след Великденсите празници ще започне пълненето на емблематичното езро "Ариана". Лодките и водните колела ще бъдат пуснати до средата на април.И тази година по водното огледало на езерото ще могат да се забавляват ма

2010-03-27 19:59:35
 През април отварят езерото

Веднага след Великденсите празници ще започне пълненето на емблематичното езро "Ариана". Лодките и водните колела ще бъдат пуснати до средата на април.И тази година по водното огледало на езерото ще могат да се забавляват малчуганите. За водните съоръжения цената се запазва, въпреки кризата - 3 лева на час. Ледената пързалка, върху която софиянци се забавляваха през зимата, вече е размразена и прибрана.


Новост това лято ще бъде триизмерният стимулатор, който ще бъде на брега на езерото. Той се ползва за тренировки на космонавти. Излезлите на разходка столичани пък ще могат да се качат на атракционно влакче. То ще се движи по централните алеи на Борисовата градина, като ще прехвърля бул."Яворов" по мостчето над улицата.

Маршрутът му ще е от езерото до кортовете в горната част на парка и обратно.


Любителите на кулинарни вкусотии ще могат да си избират от специална витрина в ресторанта "Едно време", който се намира на мястото на легендарната навремето бирария "Ариана". Менюто ще наблегне на рибата - не само прясна черноморска, но и различни родни и чуждестранни морски дарове.

Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия