Колко плаща Риана за тяло?

Какво ли не правят звездите в името на това да изглеждат ослепително пред обективите на камерите или когато са сред своите фенове.Всеки известен било то певец или холивудски актьор има свои малки капризи, които проявява с повод и без видим такъв с

2010-03-22 10:22:05
Колко плаща Риана за тяло?
Какво ли не правят звездите в името на това да изглеждат ослепително пред обективите на камерите или когато са сред своите фенове.Всеки известен било то певец или холивудски актьор има свои малки капризи, които проявява с повод и без видим такъв само за да покаже колко специална особа е.

Риана не остава по-назад от своите претенциозни колеги. Оказа се, че тялото й „струва„ цели 840 000 долара. Това е сумата срещу, която певицата си осигурява блестящ и мечтан външен вид.1500 долара на ден получава личният й треньор.Срещу 800 долара пък, чаровната изпълнителка получава възможността да се наслаждава на професионално приготвени вкусни и едновременно с това диетични ястия.

Причината за наемането на този персонал се крие в това, че певицата няма волята сама да се грижи за тялото си.Ето защо е избрала да повери стройната си фигура в ръцете на професионалисти.(:
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия