Пускат нов филм за Майкъл Джексън

На 25 юни – точно една година след смъртта на Майкъл Джексън, ще бъде пуснат нов филм с документален характер, който ще разкрива както подробности около последните дни на Краля на поп музиката, така и информация за личния му живот по принцип

2010-03-20 19:24:32
Пускат нов филм за Майкъл Джексън
На 25 юни – точно една година след смъртта на Майкъл Джексън, ще бъде пуснат нов филм с документален характер, който ще разкрива както подробности около последните дни на Краля на поп музиката, така и информация за личния му живот по принцип.

Документалният филм носи заглавието „Отиде си прекалено рано” и е дело на Иън Халперин – автора, създател на биографичната книга на Джако през 2008 г. „Без маска: последните години на Майкъл Джексън”.
Интересно е, че книгата съдържаше мрачна прогноза за скорошната смърт на Краля на попа, като писателят се позоваваше на крехкото здраве на изпълнителя.

Първият филм за Майкъл Джексън – “This is it”, чиято официална премиера в България се състоя на 30 октомври миналата година, пожъна небивал успех и в първите пет дни от световната си премиера по кината успя да събере рекордни приходи.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия