Мел Гибсън приключва с киното

В интервю за известно американско списание холивудската звезда Мел Гибсън разкри, че възнамерява скоро да сложи край на кариерата си в киното. Актьорът, който от известно време се изявява и като режисьор, сподели, че вероятно след като осъщест

2010-03-16 16:10:28
Мел Гибсън приключва с киното
В интервю за известно американско списание холивудската звезда Мел Гибсън разкри, че възнамерява скоро да сложи край на кариерата си в киното.

Актьорът, който от известно време се изявява и като режисьор, сподели, че вероятно след като осъществи последния си проект, ще се оттегли от светлината на прожекторите.

Край на кариерата си в киното Мел Гибсън възнамерява да сложи като режисьор на филм, проследяващ историята на викингите, в който главната мъжка роля ще бъде изиграна от друга емблематична личност на Холивуд – Леонардо ди Каприо.

И имайки предвид предишните постижения на Гибсън като режисьор с филми като „Смело сърце” (1995 г.), „Страстите Христови” (2004 г.) и „Апокалипто” (2006 г.), то със сигурност и последната му продукция ще бъде запомняща се.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия