Мъж търси диамант във фекалиите на кучето си

В продължение на три дни нюйоркският бижутер Джордж Кауфман търси 3-каратов диамант във фекалиите на кучето си Соли, след като палавият домашен любимец погълна скъпоценния камък. Кауфман бил на работа в собствения си магазин, когато дошъл клиен

2010-03-16 15:31:15
Мъж търси диамант във фекалиите на кучето си
В продължение на три дни нюйоркският бижутер Джордж Кауфман търси 3-каратов диамант във фекалиите на кучето си Соли, след като палавият домашен любимец погълна скъпоценния камък.

Кауфман бил на работа в собствения си магазин, когато дошъл клиент, желаещ да продаде 3-каратов диамант на стойност 20 000 долара. Разглеждайки диаманта обаче, по невнимание бижутерът го изпуснал на земята в близост до Соли. Голдън ретривърът пък от своя страна дори и за миг не се поколебал и погълнал най-скъпия обяд в живота си буквално за секунда.

По съвет на ветеринаря в продължение на три дни Кауфман внимателно „проучвал” фекалиите на домашния си любимец, за да открие диаманта. Точно на третия ден скъпоценният камък бил открит, почистен и върнат обратно на собственика му.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия