Lil Jon ще изнесе концерт у нас на 31ви март в "Универсиада"

Рапърът Lil Jon ще идва в България на 31ви март. Тогава той ще изнесе концерт в зала "Универсиада" заедно с 8-членния си екип от The east side boyz. Рапърът има съвместен проект с Big Sha (по-познат на нас като Мишо Шамара) и това била една

2010-03-11 15:20:01
Lil Jon ще изнесе концерт у нас на 31ви март в
Рапърът Lil Jon ще идва в България на 31ви март. Тогава той ще изнесе концерт в зала "Универсиада" заедно с 8-членния си екип от The east side boyz. Рапърът има съвместен проект с Big Sha (по-познат на нас като Мишо Шамара) и това била една от причините да включи България към турнето си. Досега той не е имал никакви изяви в Източна Европа.

Lil Jon е не само рап певец, но и музикален продуцент. Негови са хитовете "Freek-a-Leek" на Petey Pablo, "Shake That Monkey" на Too Short, "Salt Shaker" на Ying Yang Twins, "Girlfight" на Brooke Valentine, "Shorty Wanna Ride" на Young Buck, "Yeah!" на Usher и "Let"s Go" на Trick Daddy.

През 2007 година рап певецът влиза в книгата на Гинес като притежател на най-големият диамантен накит в света "Crunk Aint Dead". Диамантът е 73 каратов и оценен на 500 000 долара.

Концертът на Lil Jon ще започне в 20:30 часа. Билети може да намерите на касата на Eventim, като стойността им е 30лв. Ако си ги закупите в деня на концерта ще ви струва 40лв. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия