Уникална книжарница в сърцето на София

Вчера София се сдоби с първата по рода си книжарница от европейски вид. Тя се намира в подлеза на Ректората и създава уникалното усещане за топлина и уют. На площ от над 500 кв. м. посетителите могат да намерят голямо разнообразие от книги на бълг

2010-03-09 16:35:27
Уникална книжарница в сърцето на София
Вчера София се сдоби с първата по рода си книжарница от европейски вид. Тя се намира в подлеза на Ректората и създава уникалното усещане за топлина и уют.

На площ от над 500 кв. м. посетителите могат да намерят голямо разнообразие от книги на български и чуждестранни автори и да се наслаждават на представянията, които ще бъдат организирани по повод нови заглавия и гостуващи автори. Специално и заслужено място е отредено и за изданията на National Geographic, представени от официалния им вносител за България.

Всеки любител на книгите може да изпие чаша ароматно кафе, прочитайки най-новото от пресата, откъс от любимата си книга или използвайки безплатния WiFi.

"Това не е просто книжарница, не е обикновен магазин за книги. Това е Храм на познанието и културата. Храм в сърцето на София" - сподели главният редактор на National Geographic за България. За да се уверите в това просто разгледайте снимките по-долу. А ако сте от София - не пропускайте възможността да минете през Пингвините и да инвестирате 5-10мин във вашето духовно израстване.

Пожелаваме успех на нашите приятели Пингвините и дано откриването на книжарници от този ранг в страната стане нещо обичайно.









Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия