Раздадоха антиотличията „Златните малинки”

На официална церемония вчера вечерта бяха връчени за 30-и пореден път антинаградите „Златните малинки”. По традиция те се връчват на най-големите провали в киното за изминалата година. В категорията за най-лош актьор антиотличието б

2010-03-07 20:01:47
Раздадоха антиотличията „Златните малинки”
На официална церемония вчера вечерта бяха връчени за 30-и пореден път антинаградите „Златните малинки”. По традиция те се връчват на най-големите провали в киното за изминалата година.

В категорията за най-лош актьор антиотличието беше присъдено на момчешката банда „Джонас брадърс” за участието в документалния им филм „Джонас брадърс: 3D концертът”.

За най-лоша актриса беше обявена Сандра Бълок за участието й в комедията „Всичко за Стийв”. Актрисата спечели и антиотличието за най-лоша екранна двойка, отново за същия филм, като си го подели с Брадли Купър.

Това обаче вероятно далеч не отчайва Сандра Бълок, тъй като тя успя да се пребори със сериозната си конкуренция и получи „Златен глобус” за най-добра актриса в драматичен филм („Сляпата страна”), беше номинирана и в категорията за най-добра актриса в комедия (за „Предложението”), а от известно време се сочи и за една от най-вероятните победителки в надпреварата за „Оскар” за най-добра актриса (отново за драмата „Сляпата страна”) на церемонията, която ще се състои днес в Лос Анджелис.

„Златната малинка” за най-лош филм на годината беше връчена на „Трансформърс: Отмъщението на падналите”. Лентата успя да си спечели и антиотличията за най-лош сценарий и режисьор (Майкъл Бей).


Тази година бяха връчени и „Златни малинки” за най-големите кинопровали на десетилетието.

За най-лош актьор беше обявен Еди Мърфи, а за най-лоша актриса – разглезената хотелиерска наследница Парис Хилтън.

Екшън-фантастиката „Бойно поле Земя” беше обявен за най-слабия филм на десетилетието.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия