Нов филм по книгата на Дан Браун

Роман на Дан Браун отново се очаква на екрана. Киностудията „Колумбия Пикчърс” е наела британския сценарист Стивън Нейт да адаптира за кино най-новото произведение на Дан Браун – „Изгубеният символ”. Това е третият филм

2010-03-01 10:24:07
Нов филм по книгата на Дан Браун
Роман на Дан Браун отново се очаква на екрана. Киностудията „Колумбия Пикчърс” е наела британския сценарист Стивън Нейт да адаптира за кино най-новото произведение на Дан Браун – „Изгубеният символ”. Това е третият филм по книга на прочутия писател. Предвижда се ролята на професор Лангдън отново да бъде изиграна от Том Ханкс. Актьорът споделил, че е прочел книгата на един дъх и смята, че това е най – добрата творба на Дан Браун досега. Ние харесваме Том Ханкс, но въпреки това смятаме че книгата е една от най-лошите творби на автора.

УЧЕНИ КОМЕНТИРАТ „ШЕСТОТО КЛЕЙМО” НА ДАН БРАУН

Изследователи опровергават идеята за използване на антиматерия, представена в книгата „Шестото клеймо” и нейната екранизирана версия „Ангели и демони”. В романа на Дан Браун ¼ грама антиматерия е равна на 5000 тона динамит. Количеството е достатъчно, за да унищожи всичко в радиус около една миля /1609 метра/. Също така, според учените няма начин антиматерия да бъде използвана в каквато и да е било бомба. Автор:

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия