Вяра от "Стар Академи" и Ели от "Мюзик Айдъл 3" беквокалистки на Миро

Вече се знаят имената на тримата одобрени участници в кастинга за беквокалисти на поп-изпълнителя Миро за конкурса "Евровизия". Прослушването бе два дена - на 16-ти и на 17-ти февруари. Най-добре сред жените са се представили Вяра Панталеев

2010-02-23 21:07:12
Вяра от
Вече се знаят имената на тримата одобрени участници в кастинга за беквокалисти на поп-изпълнителя Миро за конкурса "Евровизия". Прослушването бе два дена - на 16-ти и на 17-ти февруари. Най-добре сред жените са се представили Вяра Панталеева от "Стар Академи" и Ели Раданова от "Мюзик Айдъл 3". Единственият одобрен сред мъжете е Александър Байчев от "Групата".

Вяра Панталеева е позната на публиката от участието си в първото и единствено издание на "Стар Академи". Тя успя да стигне до финала, но не и да стане на първо място. В момента Вяра пее в предаването "Нощни птици" по БНТ1.

Ели Раданова е родом от Силистра. Тя стана известна с това, че по време на кастинга за "Мюзик Айдъл 3" Соня Васи се съблече на нейно изпълнение.

Александър Байчев е родом от Добрич. Той пее в момчешката група "Групата", която е основана преди 4 години. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия