Научете някои трикове от порно филмите :) (+18)

Статията е предназначена за лица над 18-годишна възраст! Ние момичетата сме съвсем наясно, че момчетата имат амфинитет към порно филмите. Ако искате обаче гаджето ви да не завижда на половите атлети по филмите, вкарайте някои разум

2010-02-19 20:51:43
Научете някои трикове от порно филмите :)    (+18)

Статията е предназначена за лица над 18-годишна възраст!




Ние момичетата сме съвсем наясно, че момчетата имат амфинитет към порно филмите. Ако искате обаче гаджето ви да не завижда на половите атлети по филмите, вкарайте някои разумни елементи от порното във вашето легло.

 

Накарайте приятеля си да се чувства като герой в порно филм - разбира се, че за целта не е нужна нито публика, нито камери (Макар че защо да не заснете любовта си? Но внимавайте на кого се доверявате, защото постоянно бивши гаджета пускат из интернет интимни клипчета - последен пресен пример за това е бившата Андреналинка Яна.) Мъжете не обичат да правят секс с момиче, което е безмълвно. Не се притеснявайте да издавате звуци, ако имате желание, няма нищо по-хубаво от това да знаеш, че доставяш на половинката си безгранично удоволствие.
Подскажете му къде е горещата точка на удоволствието - Повечето момичета са против мастурбацията и смятат, че това е занимание за учениците, които тепърва влизат в пубертета и съзряват полово. Това не е съвсем вярно. Една жена, за да опознае тялото си, трябва да бъде сама. Когато разбере къде й е най-приятно на нея ще й е по-лесно да подскаже на половинката си как най-бързо да намери точката й на удоволствие. Въпреки че в порно филмите жените не показват на мъжа какво да правя с тях, то вие може да му прошепнете нежно в ухото какво точно ви подлудява.
 
Обичайте секса и не го приемайте като задължение - Въпреки че жените, които не изпитват удоволствие от секса са малко, тях ги има. Но опитайте се да погледнете на секса като нещо, което ви сближава повече от всичко друго и което ви помага да се отърсите от напрежението. Не занимавайте партньора си с недостатъците по тялото, които имате (така или иначе той не ги забелязва) и не го карайте постоянно да гаси лапмата, докато вие се криете под одеалото, срамувайки се от няколкото си излишни килограма. Може да приглушите светлината и така ще създадете една по-интимна атмосфера, която предразполага да се отдадете един на друг.
 
Проявете повечко желание - За жените редовният секс не е така важен, както за един представител на мъжкия пол. Но за разлика от нас "простосмъртните жени" порно актрисите показват желание и ентусиазъм постоянно. Опитайте се да изненадате любимия като го посрещнете с еротично бельо или рано сутринта го събудите с няколко горещи целувки, които бихте желали да прераснат в един горещ секс.
Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия