Кучешки живот - спа, аромотерапия, скъпи хотели ....

Американците са известни не само с любовта си към пържените картофки и хамбургерите, но и с това, че са много глезени. Някои от тях водят кучетата си на спа-процедури. Вижте някои услуги за четириноги : Йога за кучета - Преди години за йогата не с

2010-02-10 23:32:52
Кучешки живот - спа, аромотерапия, скъпи хотели ....
Американците са известни не само с любовта си към пържените картофки и хамбургерите, но и с това, че са много глезени. Някои от тях водят кучетата си на спа-процедури. Вижте някои услуги за четириноги :

Йога за кучета - Преди години за йогата не се знаеше почти нищо. Днес тя е модерна и се практикува от много ХОРА. Вече се практикува и от кучета и името й е дога. Такива курсове съществуват в Чикаго, Лос Анджелис и Ню Йорк. Упражненията по йога се правят от кучето и собственика му заедно.

Спа-терапия - Някои собственици явно смятат, че кучетата им водят стресиращ начин на живот и имат нужда от отпускащи процедури. Някои центрове предлагат цели пакети - масаж за собственика и за кучето. Има най-разнообразни процедури - терапии с топли камъни, педикюр, кални бани. Една подобна услуга струва 45 долара  и трае около час. От тези центрове убеждават собствениците на кучета, че различните мазила, съчетани с калта, правят козината на кучето по-лъскава и здрава.

Хотели за кучета - Те са познати на повечето от нас, в България също ги има, но са по-скромни - тук са приюти за кучета и стопаните ги оставят там, когато им предстои пътуване, а няма на кого да поверят домашния си любимец. Но модата си е мода и с времето приютите станали луксозни хотели. В САЩ има хотели със стаи са кучета, където има плазми. Сигурно ви е чудно за какво е на едно куче телевизор, но от хотела биха отвърнали, че ще им пускат филми с четириноги, а на тях  те им били изключително интересни. В някои хотели има фитнес - там има пътечки за кучета, различни уреди за упражнения. Последният писък на модата в хотелите са стаи с аромотерапия. Цените за една нощувка в луксозен хотел е 200 долара.

Ресторанти за кучета - Богатите кучета не трябва да се хранят с храна от супермаркетите, това е обидно за тях. За кучетата на богати собственици има ресторанти, където готвят храна специално за вкуса на вашето куче. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия