Участвай в конкурса "Най-красива абитуриентка за 2010"

Иска ли ти се на бала да те придружи известна личност? Това може да стане реалност, ако изпратиш снимки за конкурса "Най-красива абитуриентка на 2010". Astella Atelier и Dir.bg са организатори на конкурса. Победителката ще бъде звезда на ба

2010-02-09 23:29:10
Участвай в конкурса
Иска ли ти се на бала да те придружи известна личност? Това може да стане реалност, ако изпратиш снимки за конкурса "Най-красива абитуриентка на 2010". Astella Atelier и Dir.bg са организатори на конкурса. Победителката ще бъде звезда на бала си, ще получи покля от Astella, специална прическа от салон Мода Натали и стилен грим.

Най-красивата абитуриентка ще влезе в двора на училището си като истинска дама - с красив кавалер до себе си и под светлините на фотографските светкавици.

Какво е нужно, за да участваш в конкурса - ако тази година ти предстои бал, изпрати кратка информация за себе си, няколко свои снимки и телефон за обратна връзка на e-mail bal2010@dir.bg. Срокът за пращане на снимките и информацията е 31 март 2010 година.

Всички кандидатки ще бъдат представени в сайта dir.bg. Жури от 10 души ще избере 5-те най-красиви, които ще продължат участието си в конкурса и в началото на месец май официално ще бъде обявена най-красивата абитуриентка за 2010 година. 5-те финалистки ще имат възможността да заснемат фотосесия с абитуриентски грим, прическа и рокля. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия