Магазин за любов в Пекин

Необвързаните китайци търсещи любовта, могат да посетят супермаркети в Пекин, където има вероятност да намерят, това от което се нуждаят.  Пазарът „Търся се” е създаден през 2009г.Повода е бил неофициалният „Ден на самотниците

2010-02-09 23:09:38
Магазин за любов в Пекин
Необвързаните китайци търсещи любовта, могат да посетят супермаркети в Пекин, където има вероятност да намерят, това от което се нуждаят. 
Пазарът „Търся се” е създаден през 2009г.Повода е бил неофициалният „Ден на самотниците” в Китай, който се чества на всяко 11-о число от месеца. 
Супермаркетът се радва на голяма популярност и интерес.До този момент е привлякал над 1000 клиенти и събрал над 50 двойки. 
„Търся се” представлява услуга, предлагаща място за срещи на самотни хора.Цената на това удоволствие е 20 юана, което се равнява на 3 долара. 
На всички членове се изготвят профили с лична информация-име, възраст, доходи, занимание и актуална снимка.Освен това хората посочват критериите и очакванията си от своя бъдещ партьор. 
Иновацията е вдъхновена от необходимостта самотни хора да намират сродна душа, ползвайки интернет, но по сигурен начин.Гао Шан-мениджъра на супермаркета с радост отбелязва, че чрез този метод на запознаване ще бъдат спестени много сълзи и нерви, които понякога носят подобни онлайн запознайства.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия