Изложението "Световно образование"

Един от 50-те ВУЗ-а от Европа и САЩ , които участваха в изложението "Световно образование" - университетът "Салфорд" -    предлага едногодишен платен стаж  в световни компании. Представители на чуждите  ви

2010-02-09 09:42:01
Изложението
Един от 50-те ВУЗ-а от Европа и САЩ , които участваха в изложението "Световно образование" - университетът "Салфорд" -    предлага едногодишен платен стаж  в световни компании. Представители на чуждите  висши училища разясниха какви  са специалностите  и възможностите за обучение при тях на състоялото се през уикенда изложение в хотел "Хилтън".

 7500 младежи проявиха интерес към условията в чуждите университети, както и  към стажовете и материалната им база. Особен инерес имаше към университета Нотингам , където е преподавал Айнщайн. Кандидатите се интересуват от специалностите криминално право и финанси и инвестиции. Много младежи се интересуваха от международни финанси  и банки, изкуство, дизайн и интернет технологии, които се предлагат в университета "Лустър" във Великобритания.

Тийнейджърите се интересуват и от  бригадите в чужбина.  Много от тях отиват да работят през лятото в Дания, а  след това с парите записват магистратура там.

Атрактивни специалности  без пари предлага университетът "Вагенинген" в Холандия. Представители на холандския "Гьоненген"  пък  съобщиха, че младежите най-много  се интересуват от обучението по право при тях. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия