1 000 000 лева за Хаити

Български звезди от всички жанрове се обединиха преди дни, за да съберат пари за децата на Хаити. Българите доказаха, че не са с по-малки сърца от колегите си от световния шоубизнес.  До момента са събрани  повече от един  милион лева.

2010-02-07 10:09:01
1 000 000 лева за Хаити
Български звезди от всички жанрове се обединиха преди дни, за да съберат пари за децата на Хаити. Българите доказаха, че не са с по-малки сърца от колегите си от световния шоубизнес.  До момента са събрани  повече от един  милион лева. По време на двучасовия концерт, известни личности, начело с министър-председателя  Бойко Борисов,  приемаха дарителски обаждания. Водеща на  концерта на  съвместната инициатива на бТВ и УНИЦЕФ беше Ани Салич.

Събраните средсва ще бъдат  разпределени според ангажиментите на УНИЦЕФ към децата, за осигуряване на брезентови палатки, таблетки за пречистване на вода, храна и закрила за останалите без  родители деца, както и  за различни ваксини. Кампанията на УНИЦЕФ  по набиране на средства ще продължи до 15 март.

Благородната кауза обединии  родния елит. Актьорите, музикантите, сценаристите и танцьорите на Слави Трифонов също излязоха с тематично шоу. Самият Слави изпя песента, с която приятелите му го окуражаваха,когато имаше здравословни проблеми.

На 8 февруари акцията ще бъде подновена с благотворителен концерт под мотото "Аз-Ти-Хаити", организиран от фондация "Аз мога" на сцената на "София лайф клуб", където ще се изявят много български звезди.  Тогава ще бъде обявена и банкова сметка, в която, при абсолютна прозрачност, ще бъдат набирани средства в помощ на пострадалите. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия