Германка плати 2557 евро глоба за сгазеното й от патрулка куче

65-годишната собственичка на немска овчарка Хайди Шварк от град Кел в Северна Германия беше заставена да плати 2557 евро глоба, заради сгазеното й от патрулка куче. В новогодишната нощ немската овчарка се уплашила от силните гърмежи и фойервер

2010-02-06 12:05:08
Германка плати 2557 евро глоба за сгазеното й от патрулка куче
65-годишната собственичка на немска овчарка Хайди Шварк от град Кел в Северна Германия беше заставена да плати 2557 евро глоба, заради сгазеното й от патрулка куче.

В новогодишната нощ немската овчарка се уплашила от силните гърмежи и фойерверките на съседите в квартала и избягала от къщи. Собственичката й веднага се обадила в полицията, за да съобщи за избягалият й домашен любимец.

Униформените взели проблема на сериозно и се заели със задачата да открият кучето. Не след дълго те забелязали четириногият Роби, тичащ волно по автомагистрала в района.

След продължително преследване и никакъв успех, служителите на полицията решили да прегазят кучето, тъй като по тяхно мнение то сериозно застрашавало живота на останалите участници в движението.

Малко по-късно тъжната вест била съобщена на Хайди Шварк, а след няколко дни германката получила и фактура от местната полиция, според която дължала 2557 евро за нанесените от прегазеното й куче щети върху патрулката.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия