Хесус изневерявал на Мадона?

В медийното пространство все по-упорито се тиражират слуховете за разпад на връзката между Кралицата на поп музиката Мадона и 23-годишния й приятел Хесус Лус, въпреки че засега нито един от двамата не е потвърдил официално мълвата. Според първона

2010-02-04 21:25:00
Хесус изневерявал на Мадона?
В медийното пространство все по-упорито се тиражират слуховете за разпад на връзката между Кралицата на поп музиката Мадона и 23-годишния й приятел Хесус Лус, въпреки че засега нито един от двамата не е потвърдил официално мълвата.

Според първоначалната информация доста по-възрастната изпълнителка зарязала бразилският модел, защото „нямали общи теми за разговор”.

Според по-пресни слухове обаче, Мадона се съмнявала във верността на своя приятел и затова наела частен детектив, който да го следи. Не след дълго истината лъснала – Хесус изневерявал на поп кралицата с 18-годишна бразилска манекенка. Той често бил забелязван да прекарва нощта в къщата на своята колежка в германския град Мюнхен. Именно системните изневери, според запознати, са причината за края на връзката между Мадона и Хесус, която продължи около година.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия