Цветът на бельото определя характера

Ако искате, вярвайте, но цветът на бельото определя характера, това твърдят френски психолози. Бялото бельо не влияе върху характера, но  няма въздействие и върху партньора. То излъчва посланията на две неутрализиращи се стихии - хладината н

2010-01-26 11:25:31
Цветът на бельото определя характера
Ако искате, вярвайте, но цветът на бельото определя характера, това твърдят френски психолози.

Бялото бельо не влияе върху характера, но  няма въздействие и върху партньора. То излъчва посланията на две неутрализиращи се стихии - хладината на леда и блясъка на светлината. 

Докато черното е предпочитано от дами, които обичат да се самовглъбяват. Този цвят им помага да  преодолеят неувереността си.  Психолозите обаче светват да не се носи само черно бельо, защото то носи и мрачно настроение.

Гълъбовото  бельо е характерно  за романтичните натури, които обичат да правят планове, като най-често тези планове не се реализират.

Жълтото е цвят, който избират жените, които търсят рамото на  силен мъж  до себе си, те лесно завързват нови познанства и могат да поддържат всякакъв разговор.
Зеленото е цветът на природата и спокойствието, бельо в този цвят  носят  дами, които имат развита интуиция, те са весели, открити и не се влияят от чуждото мнение.
Виолетово носят благоразумните скромни жени, потънали в собствените си грижи.
Дамите, които носят кафяво бельо във всичките нюанси на цвета не са склонни към глупави разговори и никога не пилеят напразно времето си. Те здраво са стъпили на краката си.

Фантазьорките и мечтателките носят оранжево бельо. Те са все усмихнати и цял живот строят въздушни замъци, открито показват чувствата си и с това често стряскат мъжете.
Романтичните дами носят розово бельо. Те са сантиментални и кокетни, което  се харесва  на мъжете.

Червено бельо предпочитат да носят смелите и решителни дами. Те не крият темперамента си, но понякога той им изиграва лоша шега. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия