В тази новина ще намерите информация за това какви нови въпроси са добавени в кампанията „Якото четене”, както и кратък набор от съвети как да намерите отговорите на въпросите. Това последното не казвайте на никой, нека остане нашата малка тайна ;)

Новите въпроси и книги

От началото на кампанията „Якото четене” минаха цели две седмици и ние буквално бяхме залети от въпроси, които признаваме си, едвам смогнахме да прегледаме. От днес сайтът вече има въпроси и за...  "Здрач", "Дневниците на вампира", Клетниците, Дългата Разходка, Ана Каренина и още много други, които ще оставим да ви изненадат.

Накрая, но не на последно място, по желание на няколко хиляди от вас, добавихме автори от българската литература - писатели и поети които всеки един от нас е изучавал и изучава в училище - сега вече нямате оправдание да не знаете верните отговори  :)  И като заговорихме за верните отговори...

Как да намерите верните отговори?

Екипът ни, съвместно с издателствата, които участват в кампанията, се постарахме да направим така, че вие да виждате и намирате верните отговори навсякъде около вас, стига да имате желание да се огледате. Ето и няколко места където можете да потърсите:

- в конкретните книги
- в представянията на книгите в нашия сайт, или други сайтове
- в сайтовете на издателствата
- за да проверим, колко добри „търсачи” сте, ще крием по един отговор във всяка статия на тема "книги" в Teenproblem, от днес до края на кампанията.

Относно точките

Точките се преизчисляват на всеки 24 часа. Очакваме от идната седмица това да се случва доста по-често, но ще ви уведомим допълнително  :)  В заключение, не се притеснявайте, ако отговаряте на въпроси, но резултатът не се променя на момента.

Успех на всички яки читатели и читателки!

„Ние ви обичаме, обичайте се и вие"... упс, това май беше от друго предаване...
Автор: Александър Ненов