Все повече мъже посягат към козметиката на гаджето си

Проучване показва нещо доста неприятно - всеки 10ти мъж във Великобритания ползва гримовете и козметиката на приятелката си. Повечето мъже признават, че им се случва от време на време да вземат нещо на заем, за да се разкрасят - било то балсам за уст

2010-01-26 00:51:08
Все повече мъже посягат към козметиката на гаджето си
Проучване показва нещо доста неприятно - всеки 10ти мъж във Великобритания ползва гримовете и козметиката на приятелката си. Повечето мъже признават, че им се случва от време на време да вземат нещо на заем, за да се разкрасят - било то балсам за устни или пинсета.

33% от анкетираните ползват поне три продукта от тези на гаджето си. В Проучването взели участие 2000 мъже, 700 от тях редовно ползват пилата, нокторезачката и ножичката на половинката си (макар че в тези три пособия няма нищо стряскащо). Други често ползвани неща са пресата за коса, сешоарът, кремовете за изкуствен тен и ... очната линия?! 33% от анкетираните мъже ползват вещите на приятелката си тайно от нея, 31% от жените са хващали гаджетата си, че им ползват продуктите.

Все по-често мъжете си слагат безцветен лак или подхранващ, който уж не си личи.. ама само уж. Все по-често по улиците се срещат момчета с оформени вежди. Все по-често мъжете си купуват преси, за да изправят метросексуалните си прически.

Къде отидоха наистина мъжествените и естествени мъже? Защо трябва един мъж да няма косми никъде, освен на главата си? Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия