Бъди като Чарли - помогни на пострадалите в Хаити!

Ако имаш добро сърце и желание да помагаш на хората, когато са в трудност е без значение на колко години си. За пример ще дам 7-годишно момче от Великобритания, което успя да събере 50 000 лири, които ще отидат за пострадалите от земетресенията в Хаи

2010-01-26 00:17:19
Бъди като Чарли - помогни на пострадалите в Хаити!
Ако имаш добро сърце и желание да помагаш на хората, когато са в трудност е без значение на колко години си. За пример ще дам 7-годишно момче от Великобритания, което успя да събере 50 000 лири, които ще отидат за пострадалите от земетресенията в Хаити. Детето е от Лондон и се казва Чарли Симпсън.

То е успяло да събере солидната сума след като е обикаляло с колелото си парк в Лондон. Първоначално хлапето е направило сметка, че ще успее да събере близо 500 лири, но явно доста се е подценило. Акцията му бързо се разчула и вече продължава в сайта JustGiving. Родителите на Чарли казаха, че решението да събира пари си е изцяло негово. Момчето видяло репортажите по телевизията и в какво тежко положение са в Хаити и решило, че трябва да се опита да помогне с каквото може.

Дано и в България има такива добри хора като Чарли! Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия