60 годишна...

Звездата от „Аватар”, Сигърни Уивър ще влезе в ролята на стриптизьорка в следващия си филм, въпреки че определено не се вписа в представата за изкусителка предвид 60-те й години. Актрисата споделя, че възрастта и по никакъв начин не ока

2010-01-22 12:57:34
60 годишна...
Звездата от „Аватар”, Сигърни Уивър ще влезе в ролята на стриптизьорка в следващия си филм, въпреки че определено не се вписа в представата за изкусителка предвид 60-те й години.
Актрисата споделя, че възрастта и по никакъв начин не оказва отрицателно влияние върху кариерата й и по-точно върху количеството на ролите, за които я канят.
Уивър не желае да разкрива повече подробности около новия проект, единственото което за момента е сигурно-ролята й ще бъде на екзотична и палава танцьорка.

С никакво чувство за скромност актрисата гордо заявява, че се чувства по-секси отвсякога.Като по-млада споделя, че е била изключително неуверена, но с времето се е променила.Сега иска да доживее поне до 100 години, но не желае да бъде като Джеймс Дийн, който умрял млад, а станал извстен чак след смъртта си.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия