Първото 5D кино в България отваря врати на 22 януари

Първото 5D кино в България и десетото в Европа отваря врати на 22 януари в Бургас. По време на прожекциите му освен задължителната триизмерна картина, зрителите ще се радват и на възможността да „влязат” във филма с още две сетива.

2010-01-20 21:26:50
Първото 5D кино в България отваря врати на 22 януари
Първото 5D кино в България и десетото в Европа отваря врати на 22 януари в Бургас.

По време на прожекциите му освен задължителната триизмерна картина, зрителите ще се радват и на възможността да „влязат” във филма с още две сетива.
Седалките в киносалона започват да се движат и вибрират в дадени моменти на филма, за да създадат усещането, че реално присъствате на прожектираното събитие.
Освен това за по-пълноценното възприемане на картината в салона започват да се носят характерни миризми, свързани с текущата сцена от лентата.

Билетите за новото кино ще се продават на скромната цена от 4 лв., но пък резервации за тях вероятно ще се правят със седмици напред, тъй като в салона има само 12 места.

Първото 5D кино в България е част от новоизградения атракционен комплекс „Зорница” в Бургас, който ще предлага на посетителите си още много други игри и забавления.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия