До къде стигна Стоичков със своя английски

Христо Стоичков ще покорява музикалните върхове.Камата, който в момента се изявява като треньор в ЮАР, е участвал косвено в новия клип на новозеландския DJ Vanп. В песента заедно с техноритмите са включени и комичните коментари на Стоичков свързани

2010-01-18 21:31:22
До къде стигна Стоичков със своя английски
Христо Стоичков ще покорява музикалните върхове.Камата, който в момента се изявява като треньор в ЮАР, е участвал косвено в новия клип на новозеландския DJ Vanп.
В песента заедно с техноритмите са включени и комичните коментари на Стоичков свързани с мача на неговия Мамелъди Съндаунс.Тогава си пролича ясно колко „добре” владее английския език.Репликите на легендарния футболист просълзиха десетки българи, след като буквално за секунди се разпространиха в интернет пространството.

Слабите познания по английски, явно не са притиснили DJ Vann, който е вмъкнал репликите на футболиста, в песента си, носеща името „Ту партс”.В текста си проличава „отличният” акцент на Стоичков, а доказателство затова е "Виж ся, некст гейм е некст гейм", "самтаймс уин, самтаймс люн", "...и да билийв".

За момента песента може да бъде чута само в интернет, но има планове за заснемане на видеоклип.Ако парчето стигне до телевизионният екран и радиата в ЮАР и България, несъмнено ще заеме челните позиции.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия